Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Escape room arrangement

Escape room arrangement

Individuele opstaptochten

Individuele opstaptochten

Catering

Wilt u wat eten of drinken op Zeilschip Hollandsch Diep? We bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden voor de catering op ons schip. De verschillende mogelijkheden zijn onder andere:

 

- Koffietijd

- Lunch

- Hapjes

- Diner in buffetvorm

- 3-gangen diner

- Drankjes

 

Koffietijd

Schaal met een sortering verse boterkoek, kokosbollen en profitorolles.

 

Lunch Stuurboord

- Hard bruin broodje, op basis van zuurdesem, belegd met luxe vleeswaren of vis rijkelijk gegarneerd met tomaat, sla en komkommer

- Hard wit broodje, op basis van zuurdesem, belegd met kaas en rijkelijk gegarneerd met tomaat, sla en komkommer

- Keuze uit zoet of hartig broodje: pecannotenbroodjes, saucijzenbroodje, kaasbroodje of chocolade muffin

- Flesje melk

- Flesje verse jus d’orange

- Stuk handfruit

- Candybar

Lunch Bakboord

- Rustieke broodjes op basis van zuurdesem wit en bruin, zachte puntjes wit en bruin, wraps en clubsandwiches met divers beleg:

 - Eiersalade, beenham met uitgebakken spekjes, huisgemaakt gebraden gehakt, diverse kaassoorten, filet American, rosbief, tonijnsalade, gerookte zalm, caprese, Coppa di Parma en kip kerrie.

- Mix van melk halfvol en karnemelk

- Jus d’orange

- Fruitsalade

 

Hapjes  Hollands plateau ( geserveerd rond borreltijd)

- Stroken jonge kaas

- Zilveruitjes

- Plakjes leverworst met mosterd

- Plakjes Gelderse worst

- Stroken mosterdkaas

- Plakjes kipgrillworst

- Komkommer gevuld met verse kruidenkaas

 

ARRANGEMENT  "VOL TUIG"

Zeiltocht met lunch, scheepsborrel, hapjes en diner aan boord. U kunt kiezen uit één van de volgende diners. Van 10.00 tot 20.00 uur.

Buffet optie 1        "WARM/KOUD"

- Huzarensalade

- Vissalade met als basis aardappel, gegarneerd met zalm, paling en garnalen

- Warme gehaktballetjes in jus

- Vegetarische kipstukjes in romige, licht pikante saus, afgetopt met koriander met rijst

- Stokbrood met tapenade en kruidenboter

Buffet optie 2:            "GEWOON STAMPPOT"

- Stamppot zuurkool met rookworst'

- Stamppot peen en uien met draadjesvlees en speklapjes

- Stamppot boerenkool met balletje gehakt

Buffet optie 3;      "KOUD BUFFET MET KOPJE ZELFGEMAAKTE SOEP"

- Pasta-tonijnsalade

- Eiersalade met gebrande hazelnootjes

- Salade met couscousparels met kip uit de tajine

- Schaal met pluksla met apart geserveerd spekjes, croutons, dressing

- Salade met vers fruit

- Soep van de dag, huisgemaakt

- Diverse luxe broodjes op basis van zuurdesem wit en bruin met Coppa di Parma, Salami, zalm en rosbief, filet American, Caprese, beenham met uitgebakken spekjes en diverse kaassoorten met komkommer

- Piccata’s; lapje varkensfilet met Italiaanse kruiden in een jasje van kaas, dit wordt door ons ter  plekke gebakken en geserveerd

- Diverse zoetigheden uit eigen keuken; boterkoek, kokosbollen, profitorolles, pecannotensnack en brownies

Buffet optie 4;  " INDONESISCH BUFFET 1"

- Babi pedis met witte rijst

- Sate Ajam (kip) met satésaus

- Kroepoek

- Atjar Ketimoen; Indonesisch zoet-zuur

Buffet optie 5;    " INDONESISCH BUFFET 2"

- Urap-Urap; gekruide en gestoomde kokos met knapperige groenten

- Ajam Paniki; kip in bijzondere boemboe

- Daging Smoor; gesneden rundvlees in een lekkere boemboesmoor

- Sambal goreng boontjes met oedang (garnalen)

- Witte rijst

- Saté Ajam (kip) met satésaus

Buffet optie  6:         "GEZOND BUFFET"

- Zuurdesembrood met hummus en tapenade

- Carpaccio van gepofte bietjes met geitenkaas

- Gegrilde groene asperges met Macadamia olie

- Marokkaanse salade; op basis van kikkererwten en een dressing van een mengsel van kruiden

- Salade met couscousparels met kip uit de tajine

- Volkoren Pastasalade met tonijn, appel en augurk en bosui

- Soep van Bataat afgetopt met yoghurt en koriander

- Pecannotensnack; geroosterde pecannoten met kokosbloesemsuiker en dadels, chilipeper en chocolade

 

Buffet Optie 7:               " ITALIAANS BUFFET"

- Wrap met Vitello Tonato met tonijnmayonaise en rucola

- Pasta-tonijnsalade

- Picata; lapje varkensfilet met Italiaanse kruiden in een jasje van kaas

- Salade Caprese

- Rauwe ham met meloen

- Ciabattabrood op basis van zuurdesem, Foccaciabrood met knoflook en tapenade met gezouten boter

- Italiaanse charcuterie en kazen; Prosciutto, Pecorino (Italiaanse schapenkaas), Salami Milano en Gorgonzola                                      

- Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep

- Pasta met tomatensaus en Parmesan

- Pasta Carbonara

- Witte chocolademousse met een touch van limoncello

Buffet Optie 8:            "WARM-KOUD BUFFET"

- Tomatensoep met stokbrood, kruidenboter en gezouten roomboter

Koud:

- Rundvleessalade met diverse vleeswarensoorten

- Paté en stukjes kazen assortiment

- Op plateau Carpaccio op ijsbergsla met spekjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

- Schaal met pluksla met apart geserveerd spekjes, croutons, dressing

- Rauwe ham met meloen

- Vissalade met diverse vissoorten, zoals zalm, paling, Hollandse garnalen en krab

- Salade met vers fruit

Warm:

- Kipschotel met licht pittige saus met champignons en rijst

Of

- Oostvoorns Stranggerecht; Surf en Turf, gamba’s en varkenshaas in een licht pittige saus afgetopt met koriander, geserveerd met rijst gekruid met Causa kruiden

- Gehaktballetjes met satésaus

 

 

U wilt geen diner in buffetvorm maar een 3 gangen menu. Dan kunt u kiezen uit de volgende menu's

Italiaans

- Vitello Tonato; huisgerookte kalfsmuis met kappertjes, tonijnmayonaise en truffelchip

- Pasta Carbonara met Parmesan vlokken

Vegetarisch

- Gegrilde peer met blauwaderkaas en een rode portstroop

- Bospaddenstoelenrisotto met saffraan en gegrilde groene asperges

Sushi/Japans

- Tom kha kai soep

- Getrancheerde eendenborst op een bedje van glasnoedels met een gemberjus

 DESSERT

- Vers Lychee ijs, gedraaid met rozenwater en Prosecco en  een kokosbolletje

- Santiagotaart met slagroom

- Zoete lasagne van gesuikerd bladerdeeg, limoen, creme fraiche, vanillecreme, gevuld met vers fruit

Bij keuze voor dit 3 gangen menu moet u wel rekening houden met extra personeelskosten om dit diner voor u uit te serveren van € 150,-

Tafelgarnituren kunt u extra bestellen

Standaard garnituurmix                                                               € 1,25 per persoon

· Pinda’s

· Borrelmix

· Kaasstengels

Luxe garnituurmix                                                                      € 1,75 per persoon

· Olijven

· Geroosterde amandelen

· Rozemarijnstengels

De luxe garnituur                                                                       € 2,25 per persoon

· Gesorteerde huisgemaakte zoutjes op basis van feuilletédeeg

· Gemarineerde olijven

· Stokbrood met kruidenboter en olijventapenade

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drankjes ( bij arrangementen zijn alle drankjes inclusief).

 

Koffie/thee€ 1,50
  Fris en sap€ 1,75
  Bier   € 1,95
  Wijn en Rosé€ 2,50
  Gedistilleerd  €  2,-
  Whisky€ 3,50


U kunt uw drankjes uitkopen:

 

Dagdeel  (max. 4 uur) € 19,95 p.p.
Dag ( max. 7 uur )    € 25,00 p.p.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De service aan boord is op basis van zelfverzorging. Wilt u bediening dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.

Dagdeel (4 uur) € 150,-
Verleng uur  € 25,-

Op al onze boekingen en prijzen zijn de Algemene voorwaarden BBZ/TCN van toepassing;

Wilt u ze doorlezen: http://www.beroepschartervaart.nl/images/stories/igallery/documenten/algemene_voorwaarden_bbztcn_2010_nl_pdf.pdf

Natuurlijk kunnen wij ook een offerte uitbrengen voor een geheel voor u speciaal samengestelde tocht. Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen