Personeelsuitje

Samen op avontuur; het ultieme personeelsuitje. In een inspirerende ambiance met fantastische catering bezorgen wij alle gasten een onvergetelijke dag. Wilt u rustig genieten vanuit de luxe zitkussens of actief samenwerken aan de teamspirit door de zeilen te hijsen – alles is mogelijk. Wij stellen met veel plezier een unieke dag voor u samen, speciaal afgestemd op uw bedrijf. 

Een spetterende ervaring om nog vaak over na te praten

Wilt u tijdens de zeiltocht wat meer spanning, bekijk dan ons arrangement "Snelheid en sensatie" en trakteer uw personeel op een supersnel ritje met een rib. De adrenaline schiet omhoog tijdens het scheuren over het water met een snelheid van 100 km per uur. Wilt u het wat rustiger aan doen, kies dan een volledig verzorgde tocht op het Haringvliet, eventueel gecombineerd met een uitstapje aan wal. Dat kan een wandeltocht zijn in de ongerepte natuur, een cultureel bezoek aan een museum, een stadswandeling in Hellevoetsluis met Michiel de Ruyter of een visite aan de schattige zeehondjes van A Seal. Vertel ons uw wensen. Samen met u bepalen we de koers.

WKR-vrije arrangementen

Zeilschip Hollandsch Diep biedt – in samenwerking met externe trainingsbureaus – diverse WKR-vrije arrangementen. U betaald dan geen WKR-belasting en het komt ook niet ten laste van de vrij bestede ruimte. Wij lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten over bedrijfsuitjes?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze arrangementen voor een aantal suggesties.

 

 Arrangementen

 

 Contactformulier

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen