Originele teambuilding

Samenwerken om vooruit te komen. Zeilschip Hollandsch Diep is de ultieme locatie voor teambuilding. Wind en water hebben een positieve uitwerking op de sfeer van zo'n dag. Op de Hollandsch Diep worden regelmatig coachings- en teambuildingssessies gegeven. In deze inspirerende ambiance voelt iedereen zich als een vis in het water. Even helemaal los van de vertrouwde werkplek kan er worden gewerkt aan vastgeroeste routines.

Bepaal met een frisse blik, de koers naar succes

Wilt u tijdens de zeiltocht wat meer spanning, bekijk dan ons arrangement "Snelheid en sensatie" en trakteer uw personeel op een supersnel ritje met een rib. De adrenaline schiet omhoog tijdens het scheuren over het water met een snelheid van 100 km per uur. Wilt u het wat rustiger aan doen, kies dan voor een volledig verzorgde tocht op het Haringvliet, eventueel gecombineerd met een uitstapje aan wal. Dat kan een wandeltocht zijn in de ongerepte natuur, een cultureel bezoek aan een museum, een stadswandeling met Michiel de Ruyter in Hellevoetsluis of ga op visite bij de schattige zeehondjes van A Seal. Vertel ons uw wensen. Samen met u bepalen we de koers.

WKR-vrije arrangementen

Zeilschip Hollandsch Diep biedt – in samenwerking met externe trainingsbureaus – diverse WKR-vrije arrangementen. U betaald dan geen WKR-belasting en het komt ook niet ten laste van de vrij bestede ruimte. Wij lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten over bedrijfsuitjes?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze arrangementen voor een aantal suggesties.

 

 Arrangementen

 

 Contactformulier

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen