Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Escape room arrangement

Escape room arrangement

Individuele opstaptochten

Individuele opstaptochten

Origineel bruiloft feest

Uw droom: een origineel bruiloft feest!

Een "bruiloft feest" aan boord van een schip: dat geeft uw huwelijksdag wel een heel origineel tintje! Bent u bijvoorbeeld 12,5 of 25 jaar getrouwd, dan kan een feest op een zeilschip ook origineel zijn. Uw familie en vrienden zullen blij verrast zijn.

Stapt u in het huwelijksbootje?

U kunt een feest op ons schip geven. Wij maken het zelfs mogelijk om echt te trouwen aan boord. Zeilschip Hollandsch Diep is een erkende trouwlocatie door de gemeente Moerdijk. Een droom kan werkelijkheid worden. Samen met uw familie of vrienden kunt u dit beleven. Inmiddels zijn er al vele huwelijken voltrokken op de Hollandsch Diep!

Sfeervolle fotoreportage

U zult later terug kunnen kijken op een mooie dag. Zeker met uw foto's van de originele bruiloft. Romantische kiekjes aan boord of aan het water. Het maken van een fotoreportage in het pittoreske Hellevoetsluis is voor elke fotograaf een feest.

Wij begrijpen dat de bruiloft een belangrijke dag van uw leven zal zijn. Daarom is het altijd mogelijk om een afspraak met ons te maken. Schroom niet om uw wensen voor uw originele feest kenbaar te maken!

> Meer informatie over een origineel bruiloft feest

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen