Origineel bedrijfsuitje

Zeilschip Hollandsch Diep is een unieke vergader-, workshop-, teambuilding- of netwerklocatie. Aan het roer staan of de zeilen hijsen mag, maar is niet noodzakelijk, al bevorderd het wel de teamspirit en schept het samenwerken een band. Zeilervaring is niet nodig. Wilt u liever relaxen, speechen en/of netwerken in de ruime kuip met luxe zitkussens, laat dan de crew het werk doen.

Zet koers naar een spetterend succes

Wij zullen er alles aan doen om uw dag op het water tot een spetterend succes te maken. Heeft u specifieke wensen over de dagindeling of de catering, laat het ons weten. Wij stellen met alle plezier een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Een tevreden klant (of collega) is van onschatbare waarde. Dat geldt voor u maar ook voor ons, dus zorgen wij ervoor dat u een positieve indruk maakt op uw zakelijke contacten of collega's. Zij zullen nog vaak napraten over deze avontuurlijke ervaring.

 

WKR-vrije arrangementen

Zeilschip Hollandsch Diep biedt – in samenwerking met externe trainingsbureaus – diverse WKR-vrije arrangementen. U betaald dan geen WKR-belasting en het komt ook niet ten laste van de vrij bestede ruimte. Wij lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten over bedrijfsuitjes?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze arrangementen voor een aantal suggesties.

 

 Arrangementen

 

 Contactformulier

 

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen