Bruiloft

Een bruiloftsfeest aan boord van een schip – dat geeft uw huwelijksdag wel een heel speciaal tintje! Gooi het eens over een hele andere boeg en vier uw kersverse huwelijk of ...-jarig jubileum letterlijk met de wind in de zeilen! Uw familie en vrienden zullen blij verrast zijn. Een mooie herinnering om nooit meer te vergeten.

Ons luxe zeilschip - meer dan een huwelijksbootje

Onze authentieke, comfortabele lounge biedt zitplaatsen voor 45 gasten. Naast het bruiloftsfeest of de receptie is het ook mogelijk om echt te trouwen aan boord van zeilschip Hollandsch Diep. Ons schip is door de gemeente Moerdijk erkent als trouwlocatie dus alle plechtigheden kunnen op het water plaatsvinden. Zoeken naar een mooie plek voor de fotoreportage is niet nodig, met dit decor zullen alle foto's een plaatje zijn.

Een feest met een grote WOW-factor!

Wij begrijpen dat uw bruiloft voor u van onschatbare waarde is. U kunt er op vertrouwen dat wij alles tot in de puntjes uitvoeren. Schroom niet om al uw wensen kenbaar te maken! Liever eerst de sfeer proeven? Maak dan een afspraak, wij leiden u graag rond op ons schip en bespreken de details tijdens een vers kopje koffie.

Meer weten over onze romantische locatie?

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bel 06 - 222 39 821 of vul het contactformulier in.

 

 

 

 Contactformulier

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen