Opstaptocht

Na heel veel aanvragen door de jaren heen hebben we besloten de "alle hens aan dek" opstaptocht te gaan organiseren. Niet iedereen kan een blik vrienden en familie open trekken om een compleet schip vol te krijgen maar wil het toch eens meemaken. Een zeiltochtje op een serieus groot schip. Stiekem hadden we natuurlijk ook wel een beetje moeite de vrije zondag van ons gezin op te offeren in de zomer maar je hebt een bedrijf of niet. Toeristen die Hellevoetsluis voor een dag bezoeken, de tijdelijke bewoners van de vele vakantieparken, de kampeerders in de omgeving, leuk voor hen om even het water op te kunnen. 

Opstappen kan vanaf de ligplaats op de West Zanddijk, net achter de brug kan vanaf 1 mei, iedere Zondag vanaf 13.30 uur. We vertrekken dan uiterlijk om 13.55 uur. De brug draait om 14.00 uur en zetten, zodra we de haven uit zijn gelijk zeil. Naar gelang de wind ons brengt richting het eiland Tiengemeten of richting Stellendam. Kombuis kan een lekkere tosti maken, bar is open en wat dacht u van een lekker borrelhapje voor onderweg. En voordat de koelboxen de gangboorden worden binnen geschoven worden, het meebrengen van eigen etenswaren of drinken is niet toegestaan. Wilt u even aan het roer, het grootzeil hijsen of gewoon genieten? Dat kunnen we regelen.

Mocht u overwegen uw verjaardag eens te vieren, met uw bedrijf op zoek zijn naar een geschikte locatie voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje of zelfs op deze unieke locatie willen trouwen dan is dit ook een geweldige manier eens te ontdekken of dit wat voor u is.  De kinderen kunnen ook een echt "piratendiploma" halen aan boord. Daar moeten ze natuurlijk wel wat voor doen tijdens de tocht.  Hoe origineel wil je het vinden, papa die alles al heeft, meenemen op vaderdag. Ook de oudere generatie heeft vaak veel affiniteit met het water, hoe leuk is het om opa eens mee te nemen en oude tijden te laten herleven. De mooiste verhalen komen los en voor je het weet is de middag voorbij en strijken we de zeilen en varen de brug door. Door naar de Buffel, vanaf het water droogdok Jan Blanken bekijken en langzaam weer terug naar onze ligplaats.

Natuurlijk kunt u deze enerverende middag ook afsluiten om even een patatje te eten in de cafetaria op de kade of een van de restaurants induiken die Hellevoetsluis rijk is voor een gezellig etentje want geloof me het water maakt hongerig. Even op en van de terrasjes lekker nagenieten of gewoon thuis op de bank bijkomen van uw avontuur.

Mocht u interesse hebben bel ons dan en reserveer; 06-22239821 of mail ons; info@zeilschiphollandchdiep.nl. Ook kunt u op de startpagina het onderdeel "individuele opstaptochten" vinden, als u hier op klikt vind u meer info, beschikbare zondagen en een antwoord formulier om u van te voren in te schrijven. Gewoon opstappen ter plaatse kan ook maar vol is vol.

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen