Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam, Zeilen in Zeeland, Familie uitje, dagje Zeilen, dat zijn de woorden waar we graag op gevonden willen worden, front row, bovenaan, pagina numero uno van Google.

Geloof me dat valt niet mee of je moet de beschikking hebben over een reclame budget van duizenden euro's per jaar om een adwords campagne op te zetten.  Aangezien ik toch echt een veel betere bestemming weet voor die euro's zou ik zomaar kunnen overwegen dit zelf te gaan doen. Nou daar kom je dus met een gemiddeld verstand  echt niet uit. De criteria zijn te divers. De Google zoekmachine heeft meer eisen aan je website om  leuk genoeg te vinden en je bovenaan te plaatsen als zijn favoriet dan een gemiddelde schipper  dat aan zijn vrouw heeft.

Hoe maak ik iedereen dan duidelijk dat wij gewoon een gezellige oer Hollandse dag op het water verzorgen? Dat u toch echt uw relaties of uw werknemers weer eens moet laten weten hoe belangrijk ze voor u zijn door middel van een bedrijfsuitje. Hoe laat ik families dan weten hoe leuk en onvergetelijk het is hun trouwdag  of verjaardag aan boord te vieren?

Kranten zijn bijzonder handig om de vis in te verpakken op de markt of te gebruiken tijdens het verhuizen maar verder wordt dit,  de dikte van de meeste kranten geeft  de bereidwilligheid van de adverteerders al aan, toch echt een moeilijk verhaal. We zijn allemaal druk en gunnen ons niet meer de tijd om ze gewoon te lezen. Folders versturen kan een optie zijn maar verdwijnen bij de meeste mensen ( net als de kranten) in de oud-papierbak of bij bedrijven in het ronde archief ( anders gezegd, de prullenbak). Heel even hadden de like en win acties op Facebook terrein gewonnen maar ook hier treed de verzadiging op. Het gratis dagarrangement voor 2 personen, te winnen door simpel te liken én delen van de advertentie kwam niet verder dan een paar likes. En dit terwijl we juist wilden dat Facebook gebruikers onze advertentie tegelijkertijd ook gingen delen met ál hun eigen facebook vrienden. Om zo onze olievlek te verspreiden ( voor je het weet heb je Rijkswaterstaat of de milieupolitie aan boord bij het woord olievlek dus laten we het vooral duidelijk op spreekwoordelijk houden).

Iets meer van deze tijd is het bloggen. Af en toe probeer ik, door een kijkje te geven in ons alles behalve standaard schippersleven, lezers aan onze website te binden. Ze zo een dag mee te laten beleven tijdens een van de tochten die zeilschip Hollandsch Diep maakt. Om zo het plezier duidelijk te maken die we met elkaar hebben. Hen op de hoogte te houden over de wedstrijden waar we ook regelmatig aan deelnemen. De soms hilarische momenten die we hebben, wetenswaardigheden, kortom ik doe mijn best.  Volgende probleem blijkt dan, hoe kom je dan weer aan lezers?  Gaan die iedere dag even op de website om te kijken of ik weer eens een blog geschreven heb, nou .....nee dus.

Meest trendy is nu het " vloggen"

De echte vlogger filmt zijn dagelijks leven, 7 dagen in de week. De meest gewone dingen komen dan aan bod zoals uit bed stappen, scheren ( van de schipper dan in dit geval zullen we maar even vanuit gaan), naar de supermarkt gaan. Alles. Daarnaast vertelt de vlogger wat er in hem of haar omgaat en wat hij heeft meegemaakt als hij dat niet kan filmen. De vlogger deelt zijn gevoelens met jouw, wat hem dwarszit of juist wat hij leuk vind. Nou geloof me daar zit u en helemaal ik niet op te wachten.

 

Kortom ik zie door de bomen het bos ( kom ik toch weer op dat scheren terug ) al lang niet meer waar het aan komt op reclame. Geef mij gewoon het ouderwetse,  meest betrouwbare reclame middel maar  "de mond op mond reclame".

Zorgen wij gewoon voor de gezelligheid aan boord, een prachtige luxe omgeving,  schone toiletten ( heel belangrijk blijkt altijd maar weer) gaat de schipper lekker zeilen en zorg ik dat het eten net als altijd gewoon eerlijk en heerlijk is en zien we elkaar snel. Want u heeft vast wel wat te vieren.

 

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen