Bedrijfsuitje Rotterdam

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Rotterdam? In Hellevoetsluis – de voorhaven van Rotterdam en de historische stad van Michiel de Ruyter – ligt ons zeilschip 'Hollandsch Diep'. Kom aan boord en geniet zorgeloos van een dag- en/of avondtocht op het water. Compleet verzorgd met een uitstekende catering; een traktatie voor uw zakelijke relaties of collega's. Neem plaats in onze kuip (veel knusser dan de kuip van Feyenoord) of begeef u benedendeks in één van de comfortabele loungeplekken voor 45 gasten.

Niet lullen maar poetsen

Steek de handen uit de mouwen of op z'n Rotterdams gezegd: "Niet lullen maar poetsen" en hijs de zeilen samen met de schipper en de scheepsmaat. Zeilervaring is niet nodig, in een ontspannen sfeer leert u snel de kneepjes van het vak. Wilt u liever relaxen, borrelen, netwerken en van de omgeving genieten, laat dan de crew het werk doen. Tijdens de lunch of het diner zoeken we de luwte op of strijken we de zeilen zodat u in alle rust kunt eten. Is de wind rustig genoeg dan zeilen we gewoon lekker door. 

Dicht bij de drukte van de stad Rotterdam is er rust, ruimte en fascinerende natuur

Na uw avontuur op de Hollandsch Diep voelt het alsof u kort op vakantie bent geweest. Uw collega's zullen nog veel napraten over dit spetterende avontuur. Uiteraard is het mogelijk om extra activiteiten op het programma te zetten. Dat kan een wandeltocht zijn op het natuureiland Tiengemeten, een cultureel bezoek aan een museum, een stadswandeling met Michiel de Ruyter in Hellevoetsluis of ga op visite bij de schattige zeehondjes van A Seal. Vertel ons uw wensen. Samen met u bepalen we de koers.

Wij zullen er alles aan doen om uw dag op het water tot een spetterend succes te maken. Wij stellen met alle plezier een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Een tevreden klant (of collega) is van onschatbare waarde. Dat geldt voor u maar ook voor ons, dus zorgen wij ervoor dat u een positieve indruk maakt op uw zakelijke contacten of collega's zodat zij nog vaak zullen napraten over dit onvergetelijke bedrijfsuitje.

WKR-vrije arrangementen

Zeilschip Hollandsch Diep biedt – in samenwerking met externe trainingsbureaus – diverse WKR-vrije arrangementen. U betaald dan geen WKR-belasting en het komt ook niet ten laste van de vrij bestede ruimte. Wij lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten over bedrijfsuitjes?

Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze arrangementen voor een aantal suggesties.

 

 Arrangementen

 

 Contactformulier

 

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen