Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Escape room arrangement

Escape room arrangement

Individuele opstaptochten

Individuele opstaptochten

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam op Zeilschip Hollandsch Diep

Een leuk bedrijfsuitje nabij Rotterdam

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Rotterdam? Dan denkt u misschien niet direct aan Willemstad, Numansdorp of Hellevoetsluis. Dat laatste is wel de vaste ligplaats van het zeer luxe zeilschip Hollandsch Diep. Vertrek vanuit andere havens is ook altijd mogelijk. Op een dag en/of avond geniet u van water en wind en de lekkernijen op het schip. All-Incusive zorgeloos genieten met uw bedrijf, met uw relaties of collega's. Ook bij onverwacht mindere weersomstandigheden is er binnen meer dan voldoende zitgelegenheid waar u met elkaar kunt genieten van oer Hollandse gezelligheid.

"Niet lullen, maar poetsen"

Een Rotterdams gezegde... Steekt u het liefst de handen uit de mouwen? Met dit prachtige schip kunt u snel en hoog aan de wind zeilen. In een ontspannen sfeer hijst u samen met de schipper en de maat de zeilen. Tijdens de lunch of het diner zoeken we de luwte of strijken we de zeilen, zodat u in alle rust kunt genieten. Laat de wind het toe zeilen we gewoon lekker door. Gewoon genieten kan natuurlijk ook, even hellemaal niets behalve genieten van het gezelschap, de wind en het water.

De natuur in, zo dichtbij de stad Rotterdam

Na uw avontuur op de Hollandsch Diep voelt het alsof u kort op vakantie geweest bent. Uw collega's zullen er nog veel over napraten. Uiteraard is het mogelijk om extra activiteiten op het programma te zetten. Van museumbezoek tot een wandeling: alles is mogelijk! De wensen van de medewerkers van uw bedrijf staan centraal.

Compleet verzorgd bedrijfsuitje

We kunnen op ons prachtige schip een fantastisch bedrijfsuitje organiseren wat tot de puntjes toe is verzorgd. Ontvangst met koffie, thee en gebak of een uitgebreide lunch? Alles is mogelijk om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Wilt u het programma richting de avond laten doorlopen en is hierbij een diner gewenst? Geen probleem, ook dit regelen we voor uw bedrijf.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

 Zeilschip Hollandsch Diep in actie

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen