Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Escape room arrangement

Escape room arrangement

Individuele opstaptochten

Individuele opstaptochten

Diverse menu's

Buffet optie 1   WARM/KOUD

·         Huzarensalade

·         Vissalade met als basis aardappel, af gegarneerd met zalm, paling en garnalen

·         Warme gehaktballetjes in jus

·         Vegetarische kip stukjes in romige, licht pikante saus, afgetopt met koriander     met rijst

·         Stokbrood met tapenade en kruidenboter

Buffet optie 2:  GEWOON STAMPPOT

·                          .         Stamppot zuurkool met rookworst

·                          .         Stamppot peen en uien met draadjesvlees en speklapjes

·                          .         Stamppot boerenkool met balletje gehakt

 

Buffet optie 3;   KOUD BUFFET MET KOPJE ZELFGEMAAKTE SOEP

 

·                          .          Pasta-tonijnsalade

·                          .          Eiersalade met gebrande hazelnootjes

·                          .          Salade met couscousparels met kip uit de tajine

·                          .          Schaal met pluk sla met apart geserveerd spekjes, croutons, dressing

·                          .          Salade met vers fruit

·                          .          Soep van de dag, huisgemaakt

·                          .          Diverse luxe broodjes op basis van zuurdesem wit en bruin met Coppa di Parma,    kaassoorten met komkommer

·                          .           Piccata’s; lapje varkensfilet met Italiaanse kruiden in een jasje van kaas, dit wordt  door ons ter plekke gebakken en geserveerd

·                          .           Diverse zoetigheden uit eigen keuken; boterkoek, kokosbollen, profitorolles,  pecannotensnack en brownies

 

Buffet optie 4;    INDONESISCH BUFFET 1

 

·         Babi pedis met witte rijst

·         Sate Ajam (kip) met satésaus

·         Kroepoek

·         Atjar Ketimoen; Indonesisch zoet-zuur

 

Buffet optie 5;     INDONESISCH BUFFET 2

 

·         Urap-Urap; gekruide en gestoomde kokos met knapperige groenten

·         Ajam Paniki; kip in bijzondere boemboe

·         Daging Smoor; gesneden rundvlees in een lekkere boemboesmoor

·         Sambal goreng boontjes met oedang (garnalen)

·         Witte rijst

·         Saté Ajam (kip) met satésaus

 

Buffet optie  6 :    GEZOND BUFFET

·                           .        Zuurdesembrood met hummus en tapenade

·                           .        Carpaccio van gepofte bietjes met geitenkaas

·                           .        Gegrilde groene asperges met Macadamia olie

·                           .        Marokkaanse salade; op basis van kikkererwten en een dressing van een mengsel  van kruiden

·                           .        Salade met couscousparels met kip uit de tajine

·                            .       Volkoren Pastasalade met tonijn, appel en augurk en bosui

·                            .       Soep van Bataat afgetopt met yoghurt en koriander

·                            .       Pecannotensnack; geroosterde pecannoten met kokosbloesemsuiker en dadels,  chilipeper en chocolade

 

Buffet Optie 6: ITALIAANS BUFFET

·                             .         Wrap met Vitello Tonato met tonijnmayonaise en rucola

·                             .         Pasta-tonijnsalade

·                             .         Picata; lapje varkensfilet met Italiaanse kruiden in een jasje van kaas

·                             .         Salade Caprese

·                             .         Rauwe ham met meloen

·                             .        Ciabattabrood op basis van zuurdesem, Foccaciabrood met knoflook en  tapenade met gezouten boter

·                             .       Italiaanse charcuterie en kazen; Prosciutto, Pecorino (Italiaanse schapenkaas),  Salami Milano en Gorgonzola

·                             .       Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep

·                             .       Pasta met tomatensaus en Parmesan

·                             .       Pasta Carbonara

·                             .       Witte chocolademousse met een touch van lemoncello

 

 Buffet Optie 7: WARM-KOUD BUFFET

·      Warm:            Tomatensoep met stokbrood, kruidenboter en gezouten roomboter

 Koud:

·                    .           Rundvleessalade met diverse vleeswarensoorten

·                    .           Paté en stukjes kazen assortiment

·                    .          Op plateau Carpaccio op ijsbergsla met spekjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

·                    .          Schaal met pluksla met apart geserveerd spekjes, croutons, dressing

·                    .          Rauwe ham met meloen

·                    .         Vissalade met diverse vissoorten, zoals zalm, paling, Hollandse garnalen en krab

·                    .         Salade met vers fruit


Warm:

·                   .            Kipschotel met licht pittige saus met champignons en rijst

Of

·                   .           Oostvoorns Stranggerecht; Surf en Turf, gamba’s en varkenshaas in een licht pittige saus afgetopt met koriander, geserveerd met rijst gekruid met Causa kruiden

·                   .           Gehaktballetjes met satésaus

 

 

 U wilt geen buffet maar een 3 gangen menu: U kunt kiezen uit de volgende menu's

Italiaans

ü    - Vitello Tonato; huisgerookte kalfsmuis met kappertjes, tonijnmayonaise en truffelchip

ü    -  Pasta Carbonara met Parmesan vlokken

Vegetarisch

ü    -  Gegrilde peer met blauwaderkaas en een rode portstroop

ü     - Bospaddenstoelenrisotto met saffraan en gegrilde groene asperges

Sushi/Japans

ü     -  Tom kha kai soep

ü     -  Getrancheerde eendenborst op een bedje van glasnoedels met een gemberjus

 DESSERT

ü     -  Vers Lychee ijs, gedraaid met rozenwater en Prosecco en  een kokosbolletje

ü     -  Santiagotaart met slagroom

ü     - Zoete lasagne van gesuikerd bladerdeeg, limoen, creme fraiche, vanillecreme, gevuld met vers fruit

 U moet wel rekening houden met de extra personeelskosten van € 150,- voor het uit serveren van het 3 gangen menu. Bij het diner in buffetvorm zitten deze kosten bij de prijs inbegrepen. 

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen