Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Een gezellige dag op een luxe zeilboot

Escape room arrangement

Escape room arrangement

Individuele opstaptochten

Individuele opstaptochten

Prijzen zeilarrangementen en mogelijkheden

Aan boord van Zeilschip Hollandsch Diep is veel mogelijk. Samen met u kunnen we de voor u ideale dag of dagdeel samenstellen. Wat betreft vertrektijden en invulling zijn wij flexibel.

Onze arrangementen zijn een van de vele mogelijkheden. 

Tijdens een kop koffie aan boord kunnen we alle mogelijkheden bespreken en krijgt u gelijk een idee wie wij zijn en waar wij voor staan en kunt u Hollandsch Diep in al zijn pracht aanschouwen.

Scheepshuur is inclusief de bemanning, brandstof en 6% BTW. exclusief catering

Dag of dagdeel € 1395,- ( maandag t/m zondag)

Het is niet toegestaan zelf catering te verzorgen of mee te brengen. 

Wilt u een geheel verzorgde dag, zodat u weet waar u aan toe bent, kijk hieronder naar onze speciale arrangementen.

*Zeilarrangement "een unieke dag" ( max.45 pers.)  9.30 - 16.30 uur 

Prijzen;       vanaf 25 personen € 89,- pp,

                      35 tot 45 personen € 85,- p.p. 

Deze prijzen zijn inclusief; scheepshuur, bemanning, BTW, koffie/thee met koek, scheepsborrel met hapjes om 11.30, rond 12.00 uur een luxe lunch, vers fruit salade met slagroom, zoete vernapering begin van de middag, borrelhapjes en zelfs inclusief alle drankjes gedurende de tocht ( bier, fris, sap, wijn en rosé ).

Is uw gezelschap kleiner dan 25 personen is dat natuurlijk geen probleem, de prijs per                           persoon is dan hoger, aangezien de scheepshuur, de bemanning en andere vaste kosten drukken op een kleinere groep opvarenden. We maken graag een offerte voor u.

Voor onze zakelijke klanten: al onze tochten zijn werkkostenregeling proof dus volledig aftrekbaar in uw boekhouding.

Evenement voor een heerlijke dag op het water waarbij het u aan niets ontbreekt. Dat zeilen aan boord van Zeilschip Hollandsch Diep niets met "afzien"te maken heeft zal uw gezelschap snel duidelijk zijn. Van de luxe lounge met comfortabele zitgelegenheid en weids uitzicht op het water, het prachtige kombuis met unieke buffetruimte, het heerlijkste eten, de gezellige bar, de luxe kussens buiten, alles aan boord om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Genieten van het water, niets doen of actief mee te zeilen hijsen, alles kan en niets moet. Ontstressen in optima forma. Geen WiFi, geen internet, gewoon in gesprek met elkaar.

Arrangement "alle hens aan dek"

Vanaf 9.30 uur zal de schipper en zijn bemanning u welkom heten aan boord in de haven van Hellevoetsluis ( andere havens in overleg). Parkeren kan naast het schip en is gratis. De geur van koffie komt uit het kombuis, de koek staat voor u klaar.

Zodra het gezelschap compleet is varen we de haven uit en hijsen de zeilen op het Haringvliet. Rond het middaguur zullen we het leven vieren met een scheepsborrel en een hapje. Iets later staat in het kombuis een heerlijk, verse maar ook zeer gevarieerde lunch voor uw gezelschap klaar, gepresenteerd op het  meer dan prachtige buffet. Of u nu kiest voor binnen of buiten, u kunt op comfortabele wijze genieten van het water, het gezelschap en het eten. Het begeleidende glas wijn, biertje of wat fris staan gekoeld. Halverwege de middag zullen we u verwennen met een zoete presentatie, later in de middag met heerlijke hapjes.

Rond 16.30 uur vaart de schipper de haven van Hellevoetsluis weer binnen en nemen we na hopelijk een onvergetelijke dag op het water weer afscheid van elkaar. Vertrek/aankomsttijd zijn een indicatie.

 

 

*BBQ arrangement (max. 45 pers.) Prijzen vanaf € 89,- p.p. 

Deze prijzen zijn inclusief; scheepshuur, bemanning, BTW,  borrelhapjes bij aankomst, Luxe BBQ van keurslager, sausjes, stokbrood, salades, caprese salade, groene salade, sateh saus, stokbrood en kruidenboter en zelfs inclusief alle drankjes gedurende de tocht ( bier, fris, sap, wijn en rosé ).

Van gewone BBQ tot MASTERCLASS op de Big Green Egg, bij ons aan boord kan het allemaal!

Evenement wat uitermate geschikt is om kort van te voren te boeken voor zakelijke doeleinden, vieren van een verjaardag of een uniek samenzijn met uw vrienden en/of familie.

Hoe ziet dit arrangement eruit (tijden zijn een indicatie);

U wordt om 18:00 uur gastvrij ontvangen door de crew van Zeilschip Hollandsch Diep. Om 19:00 uur kiezen wij het ruime sop en gaat de kapitein opzoek naar een mooie plaats om voor anker te gaan. Omstreeks 19:30 uur ontsteekt de crew de barbecue, vanaf dat moment kunt u heerlijk genieten van diverse soorten vlees, sauzen en salades.

Rond 21:00 uur gaan wij richting de haven van Hellevoetsluis waar wij rond 21:30 uur weer aanmeren.

Bij dit ‘BBQ Anker’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis koffie / thee.

Wilt u meer weten over de masterclass Big Green Egg voor u en uw gezelschap, stuur ons een bericht en we vertellen u er alles over. Ziet u het voor u? Aan boord van een schitterend schip, alles binnen handbereik, hapje, drankje en tegelijkertijd alle mysteries en vele mogelijkheden onthuld over The Big Green Egg met uw eigen professionele privé kok.

 

*Een middag snelheid en sensatie ( max. 40pers.) 

Prijzen op aanvraag

Trakteer uw relaties of personeel op een ultieme snelheidssensatie op het water. Zeilschip Hollandsch Diep biedt u een 4 uur durende top ervaring voor groepen tussen 25 en 45 personen.

Hoe ziet dit super snelle arrangement eruit ( tijden zijn een indicatie);

Verzamelen aan boord in de haven van Hellevoetsluis ( gratis en makkelijk parkeren). We gaan het Haringvliet op en de zeilen worden gelijk gehesen. Tijdens de zeiltocht serveren we lekkere hapjes van ons Luxe Tapas menu. Voorgestelde begin tijd zou 13.00 uur kunnen zijn.

In onze ruime, gezellige bar voorzien wij iedereen van een drankje. Ineens scheuren er speedboten voorbij. De adrenaline schiet omhoog als blijkt dat de speedboten voor de gasten op het Hollandsch Diep bedoeld zijn. Het verrassingseffect is enorm als de mensen van het zeilschip in de speedboten mogen stappen. Anderhalf uur lang, met topsnelheden van 100 km per uur, een onvergetelijke ervaring! Aan het einde van de dag brengt de schipper iedereen weer rustig terug naar de haven van Hellevoetsluis.

Het ‘Luxe tapas menu’ bestaat uit:

• Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
• Een tomaten-mozzarella en/of spinazie- zalm quiche
• Gevulde wraps (kruidenroomkaas, Noorse zalm en rucola)
• Uitgebreid kaasplankje in combinatie met chorizo
• Tappenade trio met ambachtelijke broden
• Een variëteit van olijven in combinatie met feta
• Verschillende Spaanse tortilla’s
• Zoete pepertjes gevuld met een milde roomkaas
• Tortilla chips met dipsaus

– Gratis koffie / thee.

Gedurende de gehele tocht is het mogelijk andere dranken aan onze bar tegen contante betaling te verkrijgen, drank is ook af te kopen ( 17,50 p.p. gedurende de tocht).

*Culinaire Belevenis op het water ( 25-45pers.)

prijs op aanvraag

In samenwerking met het topteam van "de Kokerij" uit Oostvoorne heeft Zeilschip Hollandsch Diep u een arrangement op hoog niveau aan te bieden. Een zowel culinaire als geweldige zeil belevenis voor uw gasten.

Hoe ziet dit arrangement eruit (tijden zijn een indicatie);

U wordt rond 17.00 uur onder het genot van een aperitief welkom geheten aan boord van Zeilschip Hollandsch Diep. We zeilen de haven van Hellevoetsluis uit en hijsen de zeilen. Ons team zal een heerlijke verwen middag-avond maken, waarbij u de gehele tocht verrast zult zijn door diverse smaakvolle hapjes en gerechten.
Bij dit ‘Culinaire Belevenis’ arrangement is inbegrepen:

• Welkomst aperitief
• Exclusief meer gangen diner ( eventueel exclusief voor u samen te stellen)
• Bijpassend exclusief wijnarrangement (meerprijs €19,50 p.p.)
• Inclusief bier, huiswijn & frisdranken

Rond 21.30 uur varen we weer de haven in.

 

*U wilt Zeilschip Hollandsch Diep huren, zonder catering,( evt. alleen een drankje voor uw gasten) dat kan ook. U betaald dan de kale scheepshuur vermeerderd met de eventuele consumpties.

Kale scheepshuur is inclusief de bemanning, brandstof en 6% BTW.

Dag of dagdeel € 1395,- ( maandag t/m zondag)

Dagdeel ( 4 uur) 895,- ( dit is alleen mogelijk op maandag of dinsdag)

Het is niet toegestaan zelf catering te verzorgen of mee te brengen. Drankjes contant afrekenen aan de bar.

Drankarrangementen kunt u ook afkopen;

Dag ( max. 6,5 uur)  € 25,-

Dagdeel ( max. 4 uur) 17,50

BELANGRIJK: Naast de geboden arrangementen kunnen we ook het voor ideale dagprogramma samenstellen, geheel naar eigen wens en invulling, wel altijd in overleg met de schipper aangezien we altijd afhankelijk zijn van de wind.

WKR-vrije zakelijke zeilarrangementen

Evenementen met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR regeling om. Met ingang van 1 januari 2015 is de Werk Kosten Regeling voor alle werkgevers verplicht van toepassing.

 

Zeilschip Hollandsch Diep speelt hierop in en biedt enkele WKR vrije arrangementen in samenwerking met externe trainingsbureaus, waardoor er geen WKR belasting wordt betaalt en dat het ook niet ten laste komt van de vrij bestede ruimte. Wij lichten u graag de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek.

 

Vraag of mail ons; telefoonnummer 06-22239821 of info@zeilschiphollandschdiep.nl

Mocht u een hele leuke aanleiding hebben maar zeilen is niet uw ding, Hollandsch Diep is een prachtige, zeer representatieve locatie voor welke gelegenheid dan ook. Stuur ons even een mail en we denken graag met u mee.

 

Wat heeft Hellevoetsluis u te bieden;

www.molendehoophellevoetsluis.nl
www.noordhinder.nl
www.debuffel.nl
www.droogdok.nl
www.aseal.nl
www.stadsmuseum-hellevoetsluis.nl
www.droogdok.nl

 

Op al onze boekingen zijn de Algemene voorwaarden BBZ-TCN van toepassing.

Voor vragen, reservering of beschikbaarheid: 06-22239821 - info@zeilschiphollandschdiep.nl Neem contact op

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen?

Offerte aanvragen